Foto: F64

Mitišču "Atlant" kapteinis Sandis Ozoliņš pēc komandas izstāšanās no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas atzina, ka pretinieks, Sanktpēterburgas SKA, bijuši spēcīgāki, tāpēc uzvarējuši.

"Šobrīd neko negribu komentēt, nav īstais brīdis. Pretinieks bija spēcīgāks, vēli viņiem veiksmi," pēc mača nerunīgs bija Ozoliņš. "Sezona ir beigusies. "

"Puiši centās un strādāja, bet šodien pietrūka spēka," intervijā portālam "Sport Ekspress" atzina pieredzējušais aizsargs. "Vai mums bija iespēja? Bija - nebija, negribu analizēt. Viss ir beidzies. Šobrīd vairs nekam nav nozīmes. Vēlāk varēsim pētīt un mācīties no kļūdām, tagad vajag atpūsties."

"SKA spēlēja ļoti labi un disciplinēti. Kad mēs nedaudz atslābinājāmies, un skrējām uz viņu vārtiem iesist ripas, viņi mūs vienmēr sodīja, vienkārši "sarāva gabalos"," saka Ozoliņš. "Protams, SKA ir ļoti laba, meistarīga komanda. Vienā līmenī aizvadīja visas spēles."

Uz korespondenta jautājumu, vai Ozoliņš ir domājis par savu nākotni, Sandis atbildēja: "Pirms 15 minūtēm beidzās šī sezona, es ne par ko vēl neesmu domājis, apžēlojieties!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!