Foto: F64

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Sandis Ozoliņš pēc zaudējuma Maskavas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē atzina, ka vienība ir "paklupusi" un ir jāmeklē risinājumi, lai zaudējumu sērija neieilgtu.

Kā ziņojām, Rīgas "Dinamo" KHL regulārā čempionāta spēlē, turpinot piecu mājas spēļu sēriju, sestdien ar rezultātu 1:5 (0:2, 0:3, 1:0) zaudēja Maskavas "Dinamo" komandai, kuras rindās ar divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Mārtiņš Karsums.

Rīgas "Dinamo" hokejistiem bija vairākas iespējas spēlēt vairākumā, taču tās netika izmantotas.

"Paklupām, bet tagad galvenais jautājums vai spēsim piecelties, vai turpināsim gulēt. Galvenais atrast tam risinājumu. Noteikti jāmeklē uzlabojumi spēlei vairākumā, tas nedod vēlamo rezultātu, nespējam radīt pirmos metienus, vārtu gūšanas iespējas," pēcspēles preses konferencē stāstīja Ozoliņš.

Rīgas "Dinamo" jau pirms trešā perioda bija ielaidusi piecus vārtus. "Pirms trešā perioda teicu, ka neskatoties uz rezultātu jāspēlē līdz galam, jo viņiem ir atbildība pret skatītājiem," uzsvēra Ozoliņš.

Tikmēr maskaviešu treneris Vladimirs Vorobjovs bija priecīgas par savas komandas spēli vairākumā.

"Labi sagatavojāmies mačam, kas mums bija pirmais izbraukumā. Daudz izdevās, realizējām vairākumu, tomēr tāpat ciņa bija nervoza, jo Rīgā vienmēr grūti spēlēt," teica Vorobjovs.

Pēc mača ar Maskavas "Dinamo" rīdzinieki pirmdien tiksies ar Jaroslavļas "Lokomotiv", trešdien mērosies spēkiem ar Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto Gagarina kausa īpašnieci Sanktpēterburgas SKA, bet mājas spēļu sēriju noslēgs piektdien pret Astanas "Baris".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!