Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas „Dinamo” kapteinis Sandis Ozoliņš vēl nezina, vai nākamajā sezonā turpinās savu spēlētāja karjeru, intervijā portālam „sports.ru” sacīja pats hokejists.

Jau ilgāku laiku ir dažādas runas par to, ka Ozoliņš varētu pārcelties uz Magņitogorskas „Metallurg” komandu, taču pastāv iespēja, ka leģendārais Latvijas aizsargs varētu noslēgt savu hokejista karjeru.

„Par nākotni neko nevaru teikt. Varbūt turpināšu spēlēt, varbūt nē,” teica Ozoliņš. „Neko sīkāk es nevaru pastāstīt tīri cilvēcisku iemeslu dēļ.”


Viņš arī vēl nevēlējās atklāt, kad pieņems lēmumu par savu nākotni un atteicās komentēt baumas par pārcelšanos uz „Metallug” vienību.

Tikmēr runājot par savu sniegumu aizvadītajā sezonā, Ozoliņš stāstīja, ka viņu visu šo laiku nomocīja muguras savainojums.

„Man vienkārši neizdevās normāli sagatavoties sezonai. Traumu guvu pirmssezonas treniņnometnes sākumā un tā vilkās līdz visu gadu,” stāstīja hokejists. „Pēc savainojuma gūšanas es mēnesi neko nevarēju darīt.”

Tikmēr laikraksta „Telegraf” rīcībā esošā informācija liecina, ka Ozoliņš šobrīd ir devies uz ASV, lai pilnībā atgūtos no šīs traumas.

Līdz ar Rīgas „Dinamo” galvenā trenera nomaiņu, mainījās arī komandas spēles stils, tomēr savos komentāros par to, vai šī pāreja no aizsardzības hokeja uz uzbrūkošo bijusi veiksmīga, Ozoliņš bija piesardzīgs: „Es nezinu, man grūti spriest. No malas tas labāk redzams. Šeit ir svarīgs līdzjutēju viedoklis, par to, kas viņiem patīk labāk, jo rezultāts ir aptuveni tāds pats.”

Ozoliņš aizvadītajā sezonā piedalījās 50 regulārā čempionāta spēlēs, kurās izcēlās ar desmit vārtiem un desmit rezultatīvām piespēlēm, iekrājot arī negatīvu lietderības koeficentu -17. Savukārt septiņās Gagarina kausa spēlēs viņa kontā viena piespēles un vieni vārti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!