Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" 6.aprīlī aizvadīs pārbaudes spēli ar Igaunijas valstsvienību, tomēr pagaidām nav zināms, ar kādu sastāvu Latvijas klubs dosies laukumā, pastāstīja vienības preses sekretārs Jānis Stepītis.

Igaunijas puse esot lūgusi Rīgas "Dinamo" komandai piedalīties pārbaudes spēlē, stāstīja Stepītis. Pirms došanās uz Islandē paredzēto pasaules čempionāta otrās divīzijas A grupas turnīru Igaunija kopā plāno aizvadīt trīs pārbaudes spēles, bet cīņa ar rīdziniekiem būs pirmā.

"Pagaidām domājam un skatāmies. Jāatceras, ka arī Latvijas izlasei tajā laikā būs spēle," Stepītis atzina, ka pagaidām pilnīgi nekas nav zināms par potenciālo sastāvu.

Noprotams, ka Tallinā paredzētajā mačā pamatkodolu varētu veidot Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komanda Rīga, tomēr iespējams, ka tajā laikā tā vēl turpinās dalību Harlamova kausā.

Kā ziņots, pēc pagājušās sezonas nedaudz pastiprināta "Rīgas" komanda aizvadīja divas pārbaudes spēles ar Spānijas valstsvienību, izcīnot pārliecinošus panākumus ar 4:0 un 9:1.

Šogad Spānija un Igaunija spēlēs vienā pasaules čempionāta grupā.

Kā ziņots, Latvijas izlasei 6. un 7.aprīlī Eiropas Hokeja izaicinājuma (EHC) turnīra ietvaros "Arēnā Rīga" paredzēti mači ar Čehiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!