Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" nolēmis šķirties no uzbrucējiem Kirila Tambijeva un Jana Kolarža, kuri komandā atradās uz pārbaudes laiku, informē "Dinamo".

21 gadu vecais Kirils Tambijevs (augums – 179 cm, svars – 78 kg) kopā ar komandu trenējās no paša treniņnometnes sākuma. Pārbaudes spēlē pret Ņeftekamskas "Toros", kuru rīdzinieki uzvarēja ar 8:1, Kirils Tambijevs guva vienus vārtus. Tomēr nolemts viņu komandā nepaturēt, bet Rīgas "Dinamo" palīdzēs jaunajam hokejistam atrast komandu, kur aizvadīt nākamo sezonu.

32 gadus vecais Jans Kolaržs (augums – 183 cm, svars – 86 kg) komandai uz pārbaudes laiku pievienojās tikai 5. augustā, taču ir pieņemts lēmums sadarbību ar viņu neturpināt.


"Dinamo" turpina gatavoties jaunajai sezonai Piņķos un treneru rīcībā palikcis 31 hokejists. Šodien, 8. augustā, Piņķos komanda aizvadīs pārbaudes spēli pret VHL klubu Almetjevskas "Ņeftjaņņik", bet tad piedalīsies divos pārbaudes turnīros – no 12.-16. augustam Prāgā un no 26.-29. augustam "Arēnā Rīga" "Latvijas Dzelzceļa" kausa izcīņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!