Foto: F64

Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Vitālijs Pavlovs pēc starptautisko spēļu pārtraukuma ir noskaņots Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonu noslēgt uz pozitīvas nots.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" pirmdien savā laukumā ar rezultātu 2:4 piekāpās Helsinku "Jokerit", piedzīvojot desmito zaudējumu pēc kārtas. KHL čempionātā tagad ir starptautisko spēļu pārtraukums, un rīdzinieki nākamo spēli aizvadīs 11. februārī pret Minskas "Dinamo".

"Tagad būs pārtraukums, kas mums ir ļoti nepieciešams. Atpūtīsimies, izvēdināsim galvas un tas jau sāksim strādāt. Nākamajā spēlē jāizcīna uzvara un sezona jānoslēdz uz patīkamas nots," sarunā ar "Dinamo" kluba preses dienestu teica Pavlovs.

Pavlovs aizvadītajā spēlē guva savus ceturtos vārtus sezonā, un viņš pateicīgs komandas biedriem Robertam Lipsbergam un Andrim Džeriņam: "Puiši labi nospēlēja "forčekā", atņēma ripu un izspēlēja man to uz vārtu priekšu. Man atlika to raidīt vārtos."

Rīgas "Dinamo" aizvadītajā mačā pirmajā periodā piecu minūšu laikā ielaida trīs vārtus, un šo deficītu atspēlēt nespēja.

"Pirmajā periodā "Jokerit" noķēra mūs uz kļūdām. Tik meistarīgas komandas kļūdas nekad nepiedod. Savā zonā pielaidām nepiedodamas kļūdas. Otrais un trešais periods jau bija labs. Spēlējām aktīvi, veidojām momentus. Viņiem vārtos Kalniņš – nav viegli iemest," pauda Pavlovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!