Foto: LETA

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem pirmdien nosaukti Aleksejs Murigins, Metjū Gilrojs un Džastins Azevedu, vēsta līga.

Par labāko vārtsargu atzīts Jaroslavļas "Lokomotiv" komandu pārstāvošais Murigins, kurš divos mačos izcīnīja divas "sausās" uzvaras, atvairot visus 34 pretinieku metienus.

Kā zināms, "Lokomotiv" komandā par vārtsargu treneri strādā Latvijas speciālists Sergejs Naumovs.

Par labāko aizsargu nedēļā nosaukts Maskavas "Spartak" komandas amerikāņu leģionārs Gilrojs, kurš trijos mačos pamanījās gūt trīs vārtus, izpildīt vienu rezultatīvu piespēli un nopelnīt pozitīvu lietderības koeficientu +5.

Spēlē ar Zagrebas "Medveščak" Gilrojs guva divus vārtus, bet "Spartak" pēdējos četros mačos izcīnījusi trīs uzvaras, kaut sezonu iesāka ļoti neveiksmīgi.

Savukārt par labāko uzbrucēju atzīts pagājušās sezonas līgas finālistes Kazaņas "Ak Bars" kanādiešu leģionārs Azevedu, kurš trijos mačos guva trīs vārtus un izpildīja četras rezultatīvas piespēles, kā arī tika pie lietderības koeficienta +5.

Azevedu pa vieniem vārtiem guva katrā pagājušās nedēļas cīņā.

Tikmēr par labāko jauno spēlētāju nosaukts Austrumu konferences līdervienības Omskas "Avangard" uzbrucējs Iļja Mihejevs, kurš trijos mačos guva vienus vārtus un izpildīja vienu rezultatīvu piespēli, tiekot pie pozitīva lietderības koeficienta +1. Vidēji mačā viņš uz laukuma aizvadīja desmit minūtes un astoņas sekundes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!