Foto: AFP/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Ukrainas klubam Doņeckas "Donbass" ir jāatgūstas un jāizanalizē savas kļūdas, pēc zaudējuma Maskavas "Spartak" vienībai izteicies ukraiņu kluba latviešu aizsargs Oskars Bārtulis.

Jau vēstīts, ka trešdien "Donbass" izbraukumā ar 1:2 piedzīvoja zaudējumu pret "Spartak". Zīmīgi, ka Ukrainas komanda Maskavas kluba spēļu arēnā nespēj uzvarēt jau otro gadu pēc kārtas.

"Ja visu maču būtu aizvadījuši vienā līmenī, tad spēle izvērstos citādāka. Pirmo periodu nospēlējām labi, otrajā izgāzāmies, bet trešajā jau kaut kā atguvāmies," "Donbass" mājaslapā citēts Bārtulis. "Tagad dažas dienas ir jāatgūstas un jāizanalizē kļūdas. Taču mums šī neveiksme ir ātri jāizmirst un jāvirzās uz priekšu."

Bārtulis kā vienu no zaudējuma iemesliem minēja arī to, ka iepriekšējā spēle pret Jekaterinburgas "Avtomobilist" izbraukumā sākās divos dienā, turklāt Ukrainas komandai pret "Spartak" esot pietrūcis uguntiņas acīs.
"Treneris jau pirms spēles teica, ka mačs nebūs viegls. Ja būtu izmantojuši savus momentus, spēle izvērstos citādāk. Varēja manīt, ka pretinieki mūs ir izpētījuši un nākuši klajā ar taktiskiem risinājumiem," atklāja Bārtulis.

Kā zināms, Bārtulis "Donbass" klubā aizvada jau otro sezonu, bet šosezon 14 mačos izcēlies ar vieniem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu +2.

"Donbass" šobrīd ar 14 mačos izcīnītiem 25 punktiem atrodas Rietumu konferences trešajā vietā, par punktu apsteidzot Rīgas "Dinamo", kam spēle rezervē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!