Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Gandrīz trešdaļa Latvijas iedzīvotāju vēlētos, lai Latvijas hokeja izlases treneru duets Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš vadītu KOntinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Rīgas "Dinamo", liecina tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūras "TNS Latvia" sadarbībā ar LNT raidījumu "900 sekundes" 2011.gada martā veiktais pētījums.

Gandrīz pusei (46%) aptaujāto ekonomiski aktīvo Latvijas iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem nav konkrētas attieksmes pret ideju, ka Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš varētu vadītu Rīgas "Dinamo".

Gandrīz trešā daļa (31%) aptaujāto ekonomiski aktīvo Latvijas iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem vēlētos, lai Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš vadītu Rīgas "Dinamo". 8% atzīst, ka noteikti to vēlētos, savukārt 23% aptaujāto drīzāk vēlētos, lai Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš vadītu Rīgas "Dinamo".

Savukārt 23% aptaujāto ir pretējās domās un nevēlētos, lai Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš vadītu Rīgas "Dinamo". 15% aptaujāto drīzāk nevēlētos un 8% noteikti nevēlētos, lai Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš vadītu Rīgas "Dinamo".

Kā zināms, Znaroks un Vītoliņš vada Maskavas "Dinamo" komandu, kuru KHL Gagarina kausa pirmajā kārtā ar 4-2 pieveica Rīgas "Dinamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!