Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Piektdienas, 21.oktobra, rītā sāksies biļešu tirdzniecība uz janvārī Rīgā gaidāmo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Zvaigžņu spēli.

Biļetes piektdien no plkst.10 būs iespējams iegādāties visās "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās un internetā.

To cena būs no desmit līdz 60 latiem.

Kā ziņots, Zvaigžņu spēlē savā starpā tiksies Rietumu konferences komanda, kuras kapteinis būs Rīgas "Dinamo" komandu pārstāvošais Sandis Ozoliņš, kā arī Austrumu konferences vienība, kura laukumā dosies ar pieredzējušo Magņitogorskas "Metallurg" uzbrucēju Sergeju Fjodorovu priekšgalā.

Pārējos komandu dalībniekus noteiks līdzjutēji, žurnālisti un līgas vadība.

Ceturtās sezonas Zvaigžņu spēles programma tiek gatavota skatītājiem īpaši interesanta. Kā jau ierasts, arī šoreiz būs redzami prasmju un veiklības konkursi, pirmspēles šovs un abu komandu spēlētāju autogrāfu dalīšana faniem.

Kā ziņots, pirmajās KHL Zvaigžņu spēlēs komandu kapteiņi bija slavenie Jaromirs Jāgrs un Aleksejs Jašins. Tomēr šo sezonu neviens no hokejistiem nesāka KHL, kaut Jašins tagad ir līgā atgriezies, spēlējot Maskavas CSKA komandas sastāvā.

Pirmā KHL Zvaigžņu spēle notika Maskavā, Sarkanajā laukumā, otrā tika aizvadīta Minskā, bet trešā šogad notika Sanktpēterburgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!