Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" ar Jura Opuļska stāšanos ģenerālmenedžera amatā piedzīvoja lielas izmaiņas, intervijā portālam "belarushockey.com" teica bijušais komandas uzbrucējs Ainārs Podziņš.

Atgādinām, ka Podziņš aizvadītā gada izskaņā pameta Rīgas "Dinamo" , un jaunā gada pirmajā dienā paziņoja par pievienošanos Čehovas "Vitjazj" komandai.

"Pēc abpusējas vienošanās lauzu līgumu ar Rīgas "Dinamo", un kļuvu par brīvo aģentu. Bija vairāki piedāvājumi, bet "Vitjazj" piedāvāja interesanto variantu. Man patīk atmosfēra šajā klubā, kā arī tas, ka te ļauj jaunajiem spēlēt," stāstīja Podziņš. "Šī komanda mainījusies uz labo pusi."

Podziņš atzina, ka pēc Normunda Sējēja aiziešanas uz Prāgas "Lev" komandu jaunais ģenerālmenedžeris Opuļskis Rīgas klubu pārveidoja līdz nepazīšanai.

""Dinamo" vairs nav tas, kas bija agrāk. Ja salīdzina ar iepriekšējo gadu, viss ir mainījies. Jaunais ģenerālmenedžeris ieviesa citu politiku," turpināja jaunais uzbrucējs. "Tas vairs nebija tas "Dinamo", kuru es pazinu. Savukārt somu speciālists [Peka Rautakallio] vēlējās redzēt ātru, agresīvu hokeju, tendētu uz vārtiem, un tas man patika."

Podziņš arī izteicās, ka mīl Rīgu un ar prieku vasarā tur atgrieztos.

Podziņam pirms pievienošanās "Vitjazj" komandai vairākas spēles nācās aizvadīt Rīgas "Dinamo" fārmklubā "Liepājas metalurgs", kas spēlē Baltkrievijas atklātajā hokeja čempionātā.

"Baltkrievijā līmenis ir interesants. Pirmās komandas ir ļoti spēcīgas, divas vai pat trīs galvas tiesas pārākās par pārējām. Šīs komandas varētu cīnīties par augstākajām vietām Krievijas augstākajā līgā (VHL)," turpināja Jūrmalā dzimušais uzbrucējs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!