Foto: F64

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Pols Ščehura, kurš Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Cerību kausa pamatturnīra trešdienas mačā pret Doņeckas "Donbass" izcēlās ar diviem gūtiem vārtiem, pēc spēles izteicās, ka peteicību esot parādā Mikam Indrašism, kurš nodrošinājis viņu ar labām piespēlēm.

"Izmantoju divas lieliskas Indraša piespēles. Pirmais "gols" bija tāds vienkāršs, savukārt otrajā pēc metiena ripa, liekas, nedaudz mainīja lidojuma virzienu, bet ielidoja vārtu tīklā – tātad vārti skaitās!" saka uzbrucējs.

"Domāju, ka šodien nospēlējām labu spēli no tās sākuma līdz pašām beigām," intervijā Rīgas "Dinamo" mājas lapā saka Ščehura. "Mums bija iespējas gūt vārtus, sākumā tas neizdevās, bet mēs bijām pacietīgi. Trešajā periodā bija vairākas atlēkušās ripas, kuras varējām pārvēst vārtu guvumos, un tad jau arī iemetām. Šī bija ļoti laba uzvara."

Šekura izcēla "Donbass" vārtsargu Krisu Holtu, kurš vairākas reizes glābis savu komandu no vārtu zaudējuma: "Otrā trešdaļa bija atšķirīga no trešās, kurā guvām vārtus, jo pretinieku vārtsargs vairākkārt glāba savu komandu. Mēs pieturējāmies pie plāna un trešajā tad arī sametām ripas viņu vārtos."

Jautāts, vai trešās trešdaļas izskaņā nebija satraukums par iespēju zaudēt vārtus, ņemot vērā to, ka pēdējās minūtēs abas komandas izcēlās ar precīziem metieniem, Šekura atbildēja noraidoši. "Mums Tellijs [Mikaels Telkvsts] šodien vārtos darbojās lieliski. Liela pamata uztraukumam, manuprāt, nebija. Šī bija viena no tām spēlēm, kurā ir tāds kā vārtu guvumu lietus. Tas ir ļoti interesanti, labi, ka mēs šovakar neesam Doņeckas vietā, tas ir – neesam zaudētāju lomā," saka hokejists.

Kā ziņojām, Rīgas "Dinamo" otrajā spēlē pret Doņeckas "Donbass" izcīnīja uzvaru ar 4"3, un izlīdzināja reuzltātu sērijā - 1-1. Trešā spēle notiks 2.martā Doņeckā, un sērija ilgs līdz trim uzvarām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!