Kontinentālās hokeja līgas (KHL) jaunpienācēju Popradas "Lev" šīssezonas uzdevums ir iekļūšana Gagarina kausa izcīņā, saka kluba galvenais treneris.

"Uzdevums mums ir vienkāršs – iekļūt "play-off"," intervijā KHL mājas lapā saka Vladimirs Kapulovskis. "Tiesa, visi apgalvo, ka ir izvirzījuši tādu pat mērķi. Tad kurš Rietumu konferencē paliks "aiz borta"?"

Jauno sezonu "Lev" iesāks 10.septembrī savā laukumā ar spēli pret Omskas "Avangard", ko gatavojas apmeklēt arī KHL vadība, atzīmējot šo vēsturisko notikumu, jo līdz šim vienīgā komanda, kas pārstāvēja Eiropas Savienību, bija Rīgas "Dinamo".

Popradas klubs ir vecis nozīmīgus arēnas uzlabošanas darbus pēc KHL inspekcijas, kas norādīja uz vairākiem trūkumiem, un pilsēta ar azartu gaida sezonas sākumu.

"Mēs esam pārliecināti, ka pirmie mači būs pilnībā izpārdoti," saka kluba finanšu direktors Marcels Bineks. "Tālākais būs atkarīgs no komandas panākumiem."

Kluba vadība ziņo, ka ir pārdots vairāk par tūkstoti sezonas abonementu, kas pilsētai ar 50 000 iedzīvotāju ir labs rādītājs, turklāt abonementu un biļešu cenas ir salīdzinoši visai augstas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!