Foto: F64

Latvijas aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētā Omskas "Avangard" trešdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Austrumu konferences pusfināla ceturtajā spēlē ar rezultātu 3:1 (0:0, 2:0, 1:1) izbraukumā pārspēja Čeļabinskas "Traktor" vienību.

Tā "Avangard" komandai bija pirmā uzvara konferences pusfinālā, un sērijā rezultāts kļuvis 1-3. Iepriekšējos trīs mačos Omskas klubam neizdevās gūt vārtus.

Pujacs aizvadītajā cīņā laukumā pavadīja 22 minūtes un 42 sekundes, kas bija lielākais spēles laiks komandā.

"Avangard" labā ar vārtu guvumiem izcēlās Sergejs Kaļiņins, Dmitrijs Sjomins un Tomašs Zaborskis, bet "Traktor" vienībā vārtus guva Staņislavs Čistovs.

Šīs sērijas turpinājumā vienības spēkosies Omskā.

Tikmēr otrā Austrumu konferences pusfinālā Kazaņas "Ak Bars", atkal spēlējot bez latviešu uzbrucēja Laura Dārziņa, ar rezultātu 5:3 (1:1, 2:2, 2:0) izbraukumā pieveica Ufas "Salavat Julajev", sērijā panākot neizšķirtu 2-2.

"Ak Bars" komandā ar trim vārtu guvumiem jeb "hat-trick" izcēlās Niko Kapanens, bet reizi precīzi meta Dmitrijs Obuhovs un Kirils Petrovs, savukārt "Salavat Julajev" vienībā precīzi bija Vitālijs Atjušovs, Štefans Ružička un Anti Pilstrēms.

Nākamajā mačā vienības tiksies "Ak Bars" mājas arēnā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!