Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" mačā ar Novosibirskas "Sibirj" atstāja labu iespaidu un parādīja, ka ir spēcīga komanda, pēc spēles izteicās "Sibirj" komandas Latvijas aizsargs Georgijs Pujacs.

Foto galerija

"Mēs vēlu pamodāmies un ļāvām pretiniekiem pārņemt mača iniciatīvu, bet beigās jau bija grūti to atgūt, lai panāktu sev labvēlīgu rezultātu," pastāstīja Pujacs, piebilstot, ka "Sibirj" komanda Rīgā ieradās tikai naktī uz svētdienu, kas arī varēja kalpot par iemeslu zaudējumam.

"Bija neliela aizkavēšanās Novosibirskā, taču negribu attaisnoties, jo profesionāls sportists tā nemēdz darīt. Jābūt gatavam spēlēt jebkuros apstākļos," atzina Pujacs.

Aizvadītajā spēlē Pujacs vairākās epizodēs pieļāva acīmredzamas kļūdas, tomēr aizsargs izteicās, ka pēc mača lielu kritiku no trenera nav saņēmis. "Bija skaļas tribīnes un spēlētājiem bija grūti dzirdēt vienam otru, tāpēc radās kļūdas un nesaprašanās. Kaut arī mačs bija nesekmīgs, mums jāskatās uz priekšu un jāizdara secinājumi."

Pujacs atzina, ka "Sibirj" šī sezona līdz šim ir izvērtusies veiksmīgi. "Mums ir izvirzīts mērķis iekļūt izslēgšanas cīņās, taču uz to tiecamies soli pa solim, cīnoties katrā spēlē. Sezona ir gara un priekšā vēl daudz smagu maču.

"Lai sasniegtu mērķi, mums jācenšas apspēlēt līderus, kā arī tādas komandas kā Rīgas "Dinamo", turklāt pie pilnām tribīnēm, jo vairāki spēlētāji varbūt negaidīja tādu atbalstu vai pat iepriekš nebija spēlējuši tādā atmosfērā," izteicās Pujacs.

Svētdien Rīgas "Dinamo" savā laukumā ar 3:2 pārspēja Novosibirskas "Sibirj".

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā patlaban Rīgas klubs ar 43 punktiem 28 spēlēs atrodas sestajā vietā, bet "Sibirj" ar 50 punktiem 29 mačos ieņem piekto vietu Austrumu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!