Foto: RIA Novosti/Scanpix

Pateicoties lieliskam Aleksandra Radulova sniegumam, pārliecinošu uzvaru pirmajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa Rietumu konferences finālspēlē ceturtdien guva regulārajā sezonā triumfējusī Maskavas CSKA komanda, kas ar rezultātu 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) savā laukumā pieveica Sanktpēterburgas SKA.

Uzvarētājiem visos trijos vārtu guvumos piedalījās Aleksandrs Radulovs, kura kontā bija vieni vārti un divas rezultatīvas piespēles.

Rezultātu Radulovs atklāja septītajā minūtē - pa vārtiem meta Romāns Ļubimovs, bet ripa apstājās pie pretinieku vārtsarga kājsargiem un Radulovs to kritienā ieraidīja vārtos. Turpinājumā 24.minūtē Radulovs sekmīgi cīnījās pie borta, ripu uzņēma Ļubimovs, kurš devās līdz vārtiem un arī spēja iespiest to vārtos, panākot jau 2:0.

Savukārt punktu mačam CSKA pielika 49.minūtē, kad, spēlējot vairākumā, meta Radulovs, bet ripu pielaboja Jans Muršaks un panāca 3:0.

Pamatlaika beigās divu minūšu noraidījumu par sitienu Radulovam nopelnīja SKA komandas lielākā zvaigzne Iļja Kovaļčuks un CSKA uzbrucējs laukumu atstāja klibojot. Tāpat trešajā trešdaļā kājas traumu guva arī SKA spēlētājs Dmitrijs Kaļiņins.

Līdz ar to sērijā līdz četrām uzvarām CSKA komanda izvirzījusies vadībā ar 1-0.

Austrumu konferences finālsērijā tiksies Novosibirskas "Sibirj" un Kazaņas "Ak Bars" vienības, pirmo maču aizvadot piektdien.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!