Foto: AFP/Scanpix

Viens no Maskavas CSKA un Krievijas hokeja izlases vadošajiem spēlētājiem Aleksandrs Radulovs atteicies doties uz hokeja Eirotūres pirmo posmu, "Karjala" kausa izcīņu Somijā, vēsta vietējie mediji.

"Šobrīd manā dzīvē kaut kas ir svarīgāks [par sportu], man ir jābūt blakus sievai - mēs kuru karu brīdi gaidām ierodamies pasaulē mazuli," saka Radulovs. "Uz Somiju es nebraukšu. Paldies izlasei, vadībai par sapratni un deva laiku man pabūt kopā ar ģimeni."

"Nervozēju," uz izdevuma "Sport Ekspress" jautājumu sajūtām pirms bērna piedzimšanas atbildēja Radulovs. "Dzemdībās laikam gan nepiedalīšos, neesmu tik stiprs."

Krievijas izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks piekritis uzbrucējam dot "atvaļinājumu", jo Radulovam jebkurā gadījumā būtu grūti koncentrēties spēlei.

"Radulovs pats mums to lūdza. Viņa ģimenē ir sarežģīta situācija, jo [noteiktais bērna piedzimšanas] laiks jau pagājis. Cilvēks tik un tā domās būs kopā ar mīļoto, tad kāda jēga viņu ņemt līdzi? Labāk pārbaudīsim citu spēlētāju," sapratni par Raulova situāciju paudis Znaroks.

"Karjala" kausa izcīņa, kas ir šīs sezonas hokeja Eirotūres pirmais posms, notiks no 5. līdz 8. novembrim Somijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!