Foto: F64

Pēc spēles Kontientālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā ar Minskas "Dinamo", kurā tika piedzīvots zaudējums pēcspēles metienos, Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Peka Rautakallio atzina, ka komanda pieļāva daudz kļūdu, taču bija arī iespēja uzvarēt.

"Nezinu, kas notika pirms spēles, jo, kad komanda izgāja laukumā, es to nepazinu – daudz kļūdu, kļūmīgas piespēles," preses konferencē pēc mača teica Rautakallio. "Laiks starp spēlēm rit lēni, bet spēle sākas ātri, un, ja tu neesi gatavs uzreiz, tad spēle ir cauri. No rīta viss bija kārtībā... Bet no otras puses – mums bija iespēja uzvarēt. Labi, ka trešajā periodā guvām vārtus un ieguvām vienu punktu. Kas attiecas uz pēcspēles metieniem, es neticu veiksmei, bet talantam – kam tā vairāk, tas uzvar."

Taču treneris zaudējumā nevaino Krisu Holtu. "Es nevainoju vārtsargu, jo mēs nevaram visu panākt pāris mēnešos, vajag vairāk laika [komandas sagatavošanai]," norāda Rautakallio. "Tagad vairs neko nevar iesākt, ir jāgatavojas nākamajai spēlei. Kā vienmēr esmu teicis – sezona ir gara. Šodien ne tuvu nebija tādā spēle, kā gribējām, bet atgriežamies pie darba, lai sagatavotos nākamajam mačam nākamnedēļ."

Jautāts par to, kāpēc trešajā periodā laukumā vairs nedevās Ģirts Ankipāns, Rautakallio apstiprināja, ka uzbrucēja spēle viņu neapmierināja, tāpēc nosēdināts uz rezervistu soliņa. "Es neskatos uz vārdiem, bet uz spēli. Ja kāds nevar palīdzēt komandai, tad viņš nespēlē," norādīja treneris. "Ģirtam bija neveiksmīga diena, tagad tā ir beigusies un mēs dzīvojam tālāk."


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!