Foto: F64
Pēc izcīnītās otrās uzvaras pēc kārtas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Peka Rautakallio pauda gandarījumu par izcīnītajiem punktiem, bet ne par pašu spēli.

Jau ziņots, ka trešdien "Arēnā Rīga", uzsākot četru mājas spēļu sēriju, Rīgas "Dinamo" ar 4:2 pieveica līgas jaunpienācējus Popradas "Lev", kurai pirms divām nedēļām zaudēja ar 0:2.


"Pirms divām nedēļām pret "Lev" aizvadījām ļoti vāju spēli, bija vajadzīgs spēlēt šoreiz citādi. Cīņa bija sīva un smaga, bet gribēju vairāk pretestības un disciplīnas [no saviem spēlētājiem]. Gandrīz atdevām spēli, bet šoreiz tomēr uzvarējām," teica Rautakallio.

"Dinamo" galvenais treneris atzinīgi novērtēja pretinieku komandu, kura var arī "klusi piezagties" un sodīt, ja būsi neuzmanīgs. Savukārt daudzos noraidījumus Rautakallio saistīja ar disciplīnas trūkumu. "Spēlētājiem ir jākustas ātrāk un labāk, jo citādi nevar pabeigt situāciju [bez noraidījuma]."

Komandas jaunpienācēju čehu uzbrucēju Jakubu Šindelu somu speciālists vēl neraksturoja, jo "tā viņam ir tikai pirmā spēle jaunā līgā, vēl ir jāpagaida, bet sagaidu, ka viņš spēs gūt vārtus".

Tikmēr "Lev" galvenais treneris Radims Ruļiks neslēpa vilšanos par iznākumu un pauda neapmierinātību ar savu spēlētāju darbību vairākumā. "Iesākām neslikti, bet divas kļūdas un rezultāts bija jau 0:2. Vēl kaut ko bija iespēja mainīt, bet otrā periodā vidus zonā pazaudējām ripu, par ko pretinieks mūs sodīja. Komanda nospēlēja ļoti slikti, nesaprotu kāpēc."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!