Foto: LETA

Rīgas ''Dinamo'' galvenais treneris Peka Rautakallio pēc otrdienas uzvaras ar 2:1 pagarinājumā pār Minskas ''Dinamo'' pauda prieku par pagarinājumā izcīnīto uzvaru aizraujošā spēlē.

"Minskas komanda bija labāka pirmajā trešdaļā, kurā darbojās aktīvāk, savukārt mēs bijām aktīvāki otrajā un trešajā trešdaļā," pēc spēles teica Rautakallio. "Pagarinājumā vienmēr ir runa par izdevību. Mums bija viena izdevība un to izmantojām."

Rautakallio nosauca spēli pret minskiešiem par aizraujošu. Viņš arī norādīja, ka Kontinentālajā hokeja līgā katra komanda var spēlēt ļoti labu aizsardzības hokeju

Jau ziņots, ka rīdzinieki atspēlējās no 0:1, kad Aleksandrs Žirū izlīdzinājumu panāca jau pirmajā periodā, bet uzvaras vārtus pagarinājumā guva Džemijs Džonsons.

No 15 aizvadītajām spēlēm tikai trijās rīdzinieki ir guvuši vismaz trīs vārtus. ''Cita lieta, ka mēs spēlējam aizsardzībā tik labi, lai atturētu pretinieku no vārtu momentu radīšanas,'' sacīja treneris, kurš pēc iepriekšējām spēlēm bija kritizējis savus spēlētājus par nepietiekamu meistarību, lai spētu realizēt pašu radītos momentus uzbrukumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!