Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Rīgas "Dinamo" komandai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē ar Čerepovecas "Severstaļ" vienību bijis ļoti labs cīņasspars, pēc piektdien aizvadītās spēles secināja Latvijas komandas galvenais treneris Peka Rautakallio.

Kā ziņots, aizvadītajā mačā rīdzinieki izbraukumā piedzīvoja neveiksmi ar rezultātu 2:4 (1:2, 0:0, 1:2), ciešot sesto zaudējumu pēc kārtas.

"Šodien abas komandas parādīja labu sniegumu. Lepojos ar to, kā cīnījās mūsu spēlētāji," pēc mača izteicās Rautakallio. "Mačs bija smags. Tika izveidoti daudzi momenti, bija cīņa un labs ātrums, tomēr ar to mums nepietika, lai uzvarētu."

"Galvenais mīnuss - mēs neizmantojām savus momentus. Jāturpina strādāt, lai mēs sasniegtu rezultātu," uzsvēra somu speciālists.

"Mēs neslikti sākām spēli, kaut pirmās trešdaļas beigām zaudējām dīvainus vārtus. Uzskatu, ka otrajā un trešajā trešdaļā rīdzinieki dominēja laukumā, spēlēja ļoti labi un izveidoja daudzus momentus," atzina "Severstaļ" vienības galvenais treneris Dmitrijs Kvartaļnovs. "Neslikti aizsargājāmies un mums arī palīdzēja vārtsargs."

"Šodien visi puiši ļoti centās un izcīnījām svarīgu uzvaru," teica Kvartaļnovs.

Kā ziņots, Latvijas klubs šosezon kopumā uzvarējis tikai vienā no deviņiem mačiem.

Šī izbraukuma sērijas pēdējā mačā Rīgas "Dinamo" svētdien spēkosies ar Čehovas "Vitjaz" vienību.

Pēc šī mača KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar pieciem punktiem deviņās spēlēs saglabāja pēdējo, 11.vietu, turklāt Latvijas klubs šobrīd ieņem arī pēdējo vietu visā līgā. Savukārt "Severstaļ" ar 15 punktiem septiņos mačos pakāpās uz sesto pozīciju Rietumu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!