Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Peka Rautakallio bija apmierināts ar to, ka viņa vadītie spēlētāji nav atbildējuši uz Čehovas "Vitjazj" provokācijām.

Atgādinām, ka "Dinamo" svētdien ar rezultātu 2:0 savā laukumā pārspēja "Vitjazj" vienību.

"Pirmajā trešdaļā nespēlējām tā kā vajadzētu, bet otrajā un trešajā periodā jau pildījām spēles plānu," pēcspēles preses konferencē teica Rautakallio. "Tāpat lepojos par to, ka mani puiši neatbildēja uz provokācijām un saglabāja vēsu prātu."


Rautakallio aizstāvēja komandas aizsarga Rodrigo Laviņa lēmumu izkauties ar pretinieku komandas spēlētāju Aleksandru Fedosejevu: "Ir sevi jāaizstāv. Nedrīkst pieļaut, ka tev sit pa seju vai mēģina izsist zobus. Ir jāaizstāvas."

"Pēc pārtraukuma mēs spēlējam labi un esam pakāpeniski uzlabojuši savu sniegumu. Tas, protams, ir jāturpina darīt, bet esmu apmierināts ar to, kādu spēli rādām tagad."

Tikmēr "Vitjazj" galvenais treneris Andrejs Nazarovs stāstīja: "Gribējām uzvarēt, bet tas neizdevās. Spēle bija emocionāla un skaista. Nākamajās dienās atpūtīsimies un gatavosimies gaidāmajām spēlēm."

Visticamāk, "Vitjazj" nākamajās spēlēs nāksies iztik bez neviena no saviem kaušļiem. Uz jautājumu, ko komanda tagad darīs, Nazarovs divdomīgi atbildēja, ka "spēlēs".

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā "Dinamo" pēc uzvaras ar 46 punktiem 33 spēlēs pakāpas uz septīto pozīciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!