Foto: LETA

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Peka Rautakallio uzteicis pretiniekus pēc pirmdienas zaudējuma kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē ar 1:3 pret Maskavas "Dinamo".

"Domāju, ka Maskavas "Dinamo" šodien demonstrēja visīstāko čempionu spēli," liecina trenera komentārs Maskavas "Dianamo" mājaslapā.

"Mēs nopelnījām vairākus nevajadzīgus noraidījumus un mazākumā pazaudējām daudz spēka, bez kura šādu pretinieku uzvarēt nav iespējams," izteicies Rautakallio.


Savukārt Maskavas "Dinamo" galvenais treneris Oļegs Znaroks atzinīgi izteicies par savas komandas spēli pirmajā periodā, kamēr "otrajā periodā pilnībā izgāzāmies", ko apliecinājusi metienu attiecība 20:2 rīdzinieku labā. Komandai, gūstot otros un trešos vārtus, ir paveicies, teica Znaroks.

Jau vēstīts, ka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē pirmdien kārtējo zaudējumu izbraukumā piedzīvoja Latvijas klubs Rīga ”Dinamo”.

Rīgas ”Dinamo” ar rezultātu 1:3 (0:1, 0:0, 1:2) piekāpās Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītajai līgas čempionvienībai Maskavas ”Dinamo”.

Latvijas komandas rindās ar vārtu guvumu izcēlās Gints Meija, bet uzvarētājiem ripu vārtos raidīja Niklass Bekstrēms, Mareks Kvapils un Deniss Kokarevs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!