Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubu Rīgas "Dinamo" šī gada pirmās izbraukuma spēļu sērijas pirmajā mačā pievīla disciplīna, tāpēc nācās piedzīvot zaudējumu, uzskata rīdzinieku galvenais treneris Peka Rautakallio.

Kā ziņots, piektdien aizvadītajā spēlē Rīgas "Dinamo" ar rezultātu 1:2 (0:0, 1:0, 0:2) zaudēja bijušā vienības galvenā trenera Jūliusa Šuplera vadītajai Maskavas CSKA komandai.

Abus vārtus rīdzinieki zaudēja skaitliskajā mazākumā.

"Pirmajā trešdaļā vēl spēlējām labi, taču pēc tam mūs pievīla disciplīna," Rautakallio izteicieni pēc mača citēti CSKA komandas oficiālajā mājaslapā internetā. "Nedrīkst mača beigās pelnīt tik daudz noraidījumu. Tas arī izšķīra spēles likteni."

Tikmēr Šuplers atzina, ka šī uzvara CSKA hokejistiem nāca ļoti smagi.

"Rīdzinieki lieliski spēlēja aizsardzībā, tomēr trešajā trešdaļā mēs veiksmīgi realizējām skaitlisko vairākumu," teica Šuplers. "Mača beigās viesi varēja atspēlēties, taču lieliski nospēlēja mūsu vārtsargs, glābjot komandu no vārtu zaudējuma un palīdzot izcīnīt smagu uzvaru."

Šīs izbraukuma spēļu sērijas turpinājumā Rīgas "Dinamo" ik pēc dienas pauzes tiksies arī ar Jekaterinburgas "Avtomobilist", Astanas "Baris" un Čeļabinskas "Traktor".

Šobrīd KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 53 punktiem 39 spēlēs ieņem astoto vietu, taču tikpat punktu ir arī septītajā pozīcijā esošajai CSKA komandai, kas aizvadījusi 40 mačus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!