Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Peka Rautakallio atzina, ka zaudējumā mačā ar Novosibirskas "Sibirj" vainojamas otrās trešdaļas sākumā pieļautās kļūdas.

Kā ziņots, "Dinamo" otrdien ar rezultātu 3:5 (2:1, 0:3, 1:1) izbraukumā piekās "Sibirj" komandai, kurā spēlē arī Latvijas aizsargs Georgijs Pujacs.

"Mūsu komanda ļoti labi iesāka spēli, bet otrā perioda pirmajās minūtēs pieļāvām vairākas kļūdas, kas ietekmēja mača rezultātu," Novosibirskas komandas oficiālājā mājaslapā citēts Rautakallio. "Trešajā periodā puiši bija malači – savācās un mēģināja mainīt spēles ritējumu, taču tas neizdevās."

"Mums jāpatur prātā, ka mēs esam garā izbraukuma spēļu sērijā, kas atstāj iespaidu uz komandas sniegumu, taču "Sibirj" spēlēja labi," viņš turpināja. "Mēs cīnījāmies, taču nesekmīgi."

Tikmēr "Sibirj" galvenais treneris Andrejs Tarasenko atzina, ka šajā mačā viņiem izdevās izmantot savus momentus.

"Galveno uzdevumu mēs izpildījām – izcīnījām trīs punktus," teica Tarasenko. "Otrajā trešdaļā mēs nospēlējām lieliski un izmantojām savas iespējas, bet trešajā trešdaļā pretinieki centās lauzt spēles gaitu, jo pēc piektajiem vārtiem zaudējām koncentrēšanos. Komanda visas 60 minūtes nospēlēja veiksmīgi."

"Dinamo" šajā izbraukuma sērijā atlikusi vel viena spēle, kad ceturtdien spēkosies ar Gagarina kausa ieguvējiem Ufas "Salavat Julajev".

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 40 punktiem 28 mačos ieņem astoto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!