Foto: LETA
Rīgas "Dinamo" hokejistu trešdien piedzīvotais zaudējums cīņā pret Maskavas "Spartak" ir līdzīgs iepriekšējām neveiksmēm, jo vārtu gūšanas iespējas arvien paliek neizmantotas, žurnālistiem pastāstīja Latvijas kluba galvenais treneris Peka Rautakallio, uzsverot, ka par atkāpšanos nedomājot.

Lai gan "Dinamo" neveiksmju sērija Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas sākumā ir ieilgusi, Rautakallio nedomā pamest iesākto darbu.

"Hokejā uzvar komanda, kas iemet vārtus," teica Rautakallio. "Mēs zaudējām piekto spēli pēc kārtas, taču par atkāpšanos [no amata] nedomāju. Zaudējumu būtība ir tāda, ka lielākā daļa spēļu līdzinās šodienas mačam. Mums ir daudz iespēju, taču tās nerealizējam. Mēs pat tukšos vārtos nemetam iekšā," viņš piebilda.

Savukārt "Spartak" galvenais treneris Viktors Pačkaļins pastāstīja, ka viņa vadītajā komandā uzbrucējiem bijusi milzu konkurence, lai tiktu laukumā spēlē pret "Dinamo", un hokejisti noskaņojušies ļoti nopietni. "Priecājos, ka komanda nospēlēja uz nulli," uzsvēra Pačkaļins.

Jau ziņots, ka Rīgas "Dinamo" hokejisti Maskavā ar 0:3 piekāpās vietējam "Spartak" un piedzīvoja septīto zaudējumu astoņās spēlēs. Nākamā cīņa izbraukuma sērijā Latvijas klubam būs piektdien Čerepovecā pret "Severstaļ".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!