Foto: LETA
Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Peka Rautakallio Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēli pret Astanas "Baris", kurā tika piedzīvots zaudējums ar 0:5, raksturoja ar seno hokeja patiesību - ja neiemet tu, iemetīs tev.

"Mēs labi iesākām, bija labas izdevības gūt vārtus,taču - ja neiemet tu, iemet tev," pēcspēles preses konferencē teica Rautakallio. "Pretiniekiem izdevās pārvilināt veiksmi savā pusē, turklāt viņiem ir lielisks vārtsargs. Mēs aizvadījām vienu no savām labākajām spēlēm, bet tikai bez vārtu guvuma. Ar to mums neveicās un te ir rezultāts."

Pamatoti apmierināts ar šo spēli bija Astanas "Baris" galvenais treneris Andrejs Homutovs. "Mums ļoti vajadzēja uzvaru pēc četriem zaudējumiem," viņš teica. "Nebija vairs kur atkāpties, puiši "savācās", spēlēja disciplinēti katrā epizodē, bet mūsu vārtsargs bija vienkārši lielisks, īpaši pirmajā periodā. Ja pretinieks pirmajā trešdaļā būtu guvuši pāris vārtus, spēle būtu citāda."

Astanas komandai šī bija pirmā uzvara pēc četriem zaudējumiem, bet Rīgas "Dinamo" piedzīvoja pirmo zaudējumu pēc trim uzvarām.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!