Foto: LETA

Rīgas "Dinamo" ar katru aizvadīto cīņu spēlē arvien labāk, pirmdien Maskavā pēc komandas piedzīvotā zaudējuma pret CSKA teica Latvijas hokeja kluba galvenais treneris Peka Rautakallio.

"Dinamo" pirmās piecas minūtes cīņā pret CSKA bija līmenī, kādu no komandas gaida, žurnālistiem sacīja Rautakallio. Pēc pirmā mača Prāgā "Dinamo" nākamajā cīņā Bratislavā jau spēlēja labāk, bet Maskavā sniegums bija vēl augstākā līmenī, paskaidroja treneris

"Šodien labi spēlējām aizsardzībā, taču ar vienu iemestu ripu grūti cerēt uz uzvaru," atzina Rautakallio. "Spēle varēja būt rezultatīva - mēs nerealizējām soda metienu, un bija jāiemet arī vairākumā. Taču katru nākamo spēli spēlējam labāk," viņš piebilda.


Rautakallio nekritizēja vārtsargu Māri Jučeru, sakot, ka vārtu vīrs rādīja labu sniegumu pirmssezonas turnīrus, un labi sāka sezonu Kontinentālajā hokeja līgā. Treneris arī paskaidroja, ka "Dinamo" ir divi pirmie vārtsargi. Savukārt uzbrucējs Roberts Bukarts sastāvā netiekot tādēļ, ka Raitis Ivanāns spēlē labāk par viņu.

Jau ziņots, ka Rīgas "Dinamo" hokejisti viesos aizvadītajā cīņā pret Maskavas CSKA zaudēja ar 1:2. Trijās spēlēs izbraukuma sērijā "Dinamo" guva vienu uzvaru pēcspēles metienos, un nākamo cīņu aizvadīs ceturtdien Rīgā pret Novosibirskas "Sibirj".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!