Foto: LETA

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Peka Rautakallio pēc otrdien Latvijas Dzelzceļa (LDZ) kausa izcīņas spēlē piedzīvotā zaudējuma ar 1:4 pret Jaroslavļas "Lokomotiv" atzina, ka mača sākumā viņa vadītie spēlētāji nav bijuši gatavi cīņai, tomēr pēc tam savu spēli uzlabojuši.

"Divas pirmās spēles turnīrā un šī, sanāca atšķirīgas. Šoreiz pretinieku spēles intensitāte, jo īpaši spēlē bez ripas, bija krietni augstāka. Mēs sākumā nebijām gatavi spēlei, taču pēc tam cīņas gaitu izlīdzinājām un arī par to esmu apmierināts," pēcspēles preses konferencē sacīja Rautakallio.

Viņš atzina, ka šī neesot bijusi vārtsarga Mikaēla Telkvista labākā diena, taču hokejā tādas neveiksmju dienas gadoties un labāk, ka tās ir tagad, nevis sezonas laikā, piebilda treneris.

Divas no četrām ripām Rīgas "Dinamo" ielaida skaitliskajā vairākumā, taču Rautakallio uzsvēra, ka šādas lietas jāaizmirst ātrāk, jo rīt būs jauna diena. "Rīt ir jauna diena un rīt ir fināls," atgādināja treneris.

Savukārt Jaroslavļas "Lokomotiv" galvenais treneris Toms Rovs bija gandarīts, ka viņa vadītā komanda parādījusi līdz šim labāko spēli turnīrā, kura gan izvērtusies gana grūta. Miķeļa Rēdliha iekļaušanu ceturtajā maiņā viņš skaidroja ar vēlmi pamainīt virknējumus, lai komandas spēlētājiem būtu sabalansētāks spēles laiks, kā arī dot iespēju gados jaunākajiem puišiem uzspēlēt kopā un gūt pieredzi kopā ar augstas klases hokejistu, par kādu Rovs nosauca Latvijas izlases uzbrucēju.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!