Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Peka Rautakallio bija apmierināts ar savu hokejistu sniegumu uzvarā pār Sanktpēterburgas SKA.

Kā ziņots, "Dinamo" savā laukumā ar rezultātu 5:4 (2:2, 2:0, 0:2, 1:0) pagarinājumā pieveica SKA vienību.

"Šī bija laba spēle. Neieguvām trīs punktus, taču esam apmierināti arī par izcīnītajiem diviem punktiem," pēc mača atzina Rautakallio. "Mačs bija aizraujošs un spēlētāji rādīja labu sniegumu, taču ne visas spēlēs garumā. Lai to darītu ir vajadzīga liela koncentrācija."

"Mēs pieļāvām kļūdas un no tām ir grūti izvairīties, par ko pārāk priecīgs neesmu," viņš turpināja. "Tāpat šodien esmu ļoti apmierināts ar Sanda Ozoliņa sniegumu un viņš aizvadīja lielisku spēli."


Tikmēr SKA kluba galvenais treneris Milošs Ržiga izteicās, ka "Dinamo" šajā cīņā uzvarēja, spēlējot vienkāršu hokeju.

"Pēc KHL pārtraukuma šī bija laba spēle. Bijām aktīvi un mājinieki parādīja, ka ir labāki vienkāršā hokejā, kamēr mēs centāmies spēlēt sarežģītāk, spēlējot kombinācijas un virzoties uz vārtiem," stāstīja speciālists. ""Dinamo" komanda šajā cīņā lieliski spēlēja vairākumā."

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 29 punktiem 23 mačos pakāpās uz astoto vietu, taču devītajā vietā esošajai Maskavas "Spartak", kurai ir par vienu punktu mazāk, vēl ir viena spēle rezervē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!