Foto: LETA
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Peka Rautakallio atzina, ka uzvarētā spēlē pār Ufas "Salavat Julajev" bijusi aizraujoša un notikumiem bagāta, Ufas komandas oficiālājā mājaslapā citēts speciālists.

Atgādinām, ka "Dinamo" ceturtdien pirmo reizi ar rezultātu 2:1 pārspēja "Salavat Julajev" komandu.

"Šodien bija ļoti aizraujoša un notikumiem bagāta spēle," teica Rautakallio. "Komandas radīja daudzas vārtu gūšanas iespējas. Esmu ļoti apmierināts ar saviem spēlētājiem un rezultātu. Īpaši tāpēc, ka tā mūsu komandai bija pirmā uzvara pār "Salavat Julajev" KHL čempionātā."

"Pirmajā periodā parādījām labu hokeju, bet otrajā bija daudz cīņas," stāstīja speciālists. "Izšķirošajā trešdaļā bija pārāk daudz noraidījumu, bet mēs mazākumā nospēlējam labi. Tāpat gribu uzteikt Krisu Holtu."

"Mēs spēkojāmies ar labi organizētu komandu, kura ļoti labi spēlē aizsardzībā," teica Ufas komandas galvenais treneris Veners Safins. "Es nevaru teikt, ka puiši spēlēja bez vēlēšanās uzvarēt, bet ne visiem izdevās sevi labi parādīt."

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 43 punktiem 29 mačos joprojām ir astotajā pozīcijā, bet "Salavat Julajev" Austrumu konferencē ar 42 punktiem 30 spēlēs atrodas sestajā pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!