Foto: F64

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Peka Rautakallio pēc oitrdien piedzīvotā zaudējuma atzina, ka viņa vadītajai komandai tā bijusi labākā spēle Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņā šajā sezonā.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" otrdien viesos Gagarina kausa pirmās kārtas piektajā spēlē ar 3:4 zaudēja Ņižņijnovgorodas "Torpedo", nonākot zaudētājos visā sērijā līdz četrām uzvarām ar 2-3. Sērijas nākamā spēle 8.martā notiks Rīgā, bet, nepieciešamības gadījumā, uz izšķirošo spēli Ņižņijnovgorodā komandas atgriezīsies 10.martā.

"Pēc spēlēm Rīgā pagāja tika neilgs laiks. Bet šī bija labākā mūsu spēle šajā sērijā. Esmu ļoti apmierināts ar sniegumu un pašatdevi, bet ne ar rezultātu," "Torpedo" mājaslapā internetā citēts somu speciālists.

"Torpedo" galvenais treneris Kari Jalonens atzina, ka katra spēle šajā sērijā ir arvien aizraujošāka. "Katra spēle ir arvien interesantāka un spraigāka. Mēs ar katru spēli "pieliekam" un augam. Acīmredzami audzis noskaņojums un cīņas gars. Tas mu ms lieti noderēs Rīgā."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!