Foto: F64
Pēc zaudējuma Čeļabinskas "Traktor" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē Rīgas "Dinamo" treneris Peka Rautakallio atzina, ka šis bijis šosezon spēcīgākais pretinieks un zaudēts labā spēlē.

""Traktor" ir līdz šim spēcīgākais pretinieks, un es esmu lepns par saviem spēlētājiem, viņi parādīja labāko, ko spēj," pēcspēles preses konferencē teica Rautakallio. "Mēs spēlējām labi, puiši cīnījās, taču ar to bija par maz [lai uzvarētu]."

Īpaši treneris izcēla pirmās, Jāņa Sprukta, maiņas darbību, taču norādīja, ka no uzbrucējiem gaida vairāk. "Pirmā maiņa katru vakaru atdod sevi visu, lai uzvarētu, taču - izveidojam vārtu gūšanas iespējas, bet nepabeidzam tās," atzina Rautakallio. "Jā, uzbrucējiem pietrūkst meistarības. Naudu maksā par gūtiem vārtiem. Ja tu gūsti vārtus, esi labs hokejists un tev labi maksā..."

Čeļabinskas "Traktor" galvenais treneris Valērijs Belousovs savas komandas spēli komentēja īsi: "Mēs aizvadījām ceturto spēli izbraukumā, ir grūti. Malači puiši, nospēlēja disciplinēti. Šī mums bija pelnīta uzvara."

Nākamos četrus mačus Rīgas "Dinamo" aizvadīs izbraukumā - Slovākijā, Maskavā, Ņižņijnovgorodā un Ņižņekamskā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!