Foto: Reuters/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Peka Rautakallio pēc zaudējuma Maskavas "Spartak" komandai atzina, ka ir vīlies savas komandas sniegumā.

Atgādinām, ka "Dinamo" ceturtdien ar rezultātu 1:2 pēcspēles metienu sērijā atzina "Spartak" vienības pārākumu.

""Spartak" komanda šajā mačā spēlēja disciplinēti un rādīja ļoti labu hokeju. Mēs to nedarījām," pēcspēles preses konferencē teica Rautakallio. "Hokejisti spēlēja pārāk individuāli un gribēja kļūt par mača varoņiem. Mūsdienu hokejā tā spēlēt nedrīkst."


"Otrajā periodā mums bija daudz labu vārtu gūšanas momentu, taču nespējām realizēt savas iespējas," viņš turpināja. "Esmu vīlies komandas sniegumā. Mums jāspēlē labāk, nekā to darījām šodien."

"Šosezon pēc spēles metienos esam uzvarējuši tikai divās no astoņām spēlēm. Tas parāda kvalitāti un par to ir jādomā. Tagad atpūtīsimies un gatavosimies nākamajām spēlēm," izteicās Rautakallio.

Tikmēr par Hosas atgriešanos "Dinamo" komandā speciālists izteicās piesardzīgi: "Es nezinu, kā bija, kad viņš šeit bija līderis. Taču es zinu, ka Hosa var mums palīdzēt. Saprotu viņa situāciju, un viņš ar komandu nebija aizvadījis pat vienu treniņu. Es ticu, ka Hosa mums būs labs palīgs, kad būs sapraties ar saviem maiņas partneriem."

Tikmēr "Spartak" galvenais treneris Andrejs Sidorenko bija priecīgs par grūto uzvaru.

"Mačs līdzjutējiem bija ļoti interesants. Mēs parādījām labu spēli un esmu priecīgs par šo uzvaru, kas nebūt nebija viegla," stāstīja speciālists.

Savukārt Hosas atlaišanu Sidorenko skaidroja ar to, ka Maskavas komandai mainījusies spēles koncepcija un tajā slovāku uzbrucējam vieta vairs nav atradusies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!