Foto: LETA
Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Peka Rautakallio pēc otrā sāpīgā zaudējuma pēc kārtas Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) atzina, ka šoreiz uzvara bija tik tuvu, taču divas rupjas kļūdas liedza tos iegūt.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" sestdien Ņižņekamskā trīs reizes bija vadībā ar divu vārtu pārsvaru, taču to nenosargāja un pēcspēles metienos ar 4:5 zaudēja "Ņeftehimik". Kā zināms, iepriekšējā spēlē "Dinamo" arī pēcspēles metienos zaudēja "Torpedo", pamatlaikā uzvaru no rokām izlaižot 28 sekundes pirms beigu signāla.

"Pirmo periodu iesākām tieši tā, kā gribējām – ļoti labi. Otro periodu gan neaizvadījām tik aktīvi, kā vajadzēja," pēc spēles teica Rautakallio. "Pēdējā trešdaļā guvām divus vārtus, ieguvām komfortablu pārsvaru... Taču divas rupjas kļūdas neļāva visu pabeigt, kā vajag."

"Principā, mums uz galda jau bija nolikti trīs punkti, taču nespējām tos paņemt. Bet tā jau ir vēsture," piebilda somu speciālists.

Tāpat Rautakallio paskaidroja, kāpēc otro maču pēc kārtas pēcspēles metienos vārtos Krisa Holta vietā stājas Māris Jučers. "Treniņos mūsu otrais vārtsargs labāk atvaira "bullīšus". Taču gadās, kad arī viņš ielaiž visus trīs "bullīšus"."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!