Foto: F64

Pēc Latvijas kluba Rīgas “Dinamo” uzvaras Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē pār Maskavas “Dinamo” Peka Rautakallio uzteica savas komandas pašatdevi.

Atgādinām, ka “Dinamo” savā laukumā pirmdien ar rezultātu 1:0 pagarinājumā pieveica Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Maskavas “Dinamo” komandu.

“Šī spēle noteikti bija labāka par to, ko aizvadījām pāris dienas atpakaļ [pret Sanktpēterburgas SKA]. Mēs spēlējām disciplinētu hokeju un spēlētāji cīnījās ar lielu pašatdevi, izveidojot labas vārtu gūšanas iespējas,” pēcspēles preses konferencē teica Rautakallio. “Šodien tika nozīmēti divi soda metieni vienā spēlē, taču vārtsargs Kriss Holts nospēlēja teicami. Lai uzvarētu tādu komandu kā Maskavas “Dinamo” ir jāspēlē labs hokejs.”

Tāpat Rīgas “Dinamo” galvenais treneris uzteica ceturtās maiņas sniegumu, izceļot Māri Bičevksi.

“Esmu ļoti apmierināts ar ceturto maiņu, jo viņi laukumā darīja tieši to, ko cerēju,” turpināja Ratakallio. “Es viņus apzināti laidu laukumā pret pretinieku komandas pirmo maiņu.”

“Bičevskis parādīja veiksmīgu sniegumu, un viņam ir laba spēles izjūta,” treneris turpināja. “Viņš nākotnē būs labs spēlētājs.”

Vēl speciālists atklāja, ka Roberts Bukarts un Ainārs Podziņš šajā mačā nepiedalījās taktisku apsvērumu dēļ.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 53 punktiem 38 spēlēs ieņem septīto vietu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!