Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Peka Rautakallio pēc zaudējuma Ufas "Salavat Julajev" komandai atzina, ka viņa vienība mača gaitā zaudējusi koncentrēšanos.

Kā ziņots, "Dinamo" pirmdien savā laukumā ar rezultātu 2:4 piekāpās "Salavat Julajev" hokejistiem.

"Spēli iesākām tā, kā to vajadzēja darīt, jo spējām gūt divus vārtus," pēcspēles preses konferencē teica Rautakallio. "Turpinājumā mēs izveidojām vēl vairākas labas vārtu gūšanas iespējas, taču tās neizmantojām. Neizmantojot labas situācijas, uzvarēt nav iespējams."

"Ja gūstam divus vārtus pēc kārtas, mums ir jāturpina spēlēt. Mēs pieļāvām pāris kļūdas un pretinieki tās izmantoja. Tā tas notiek," izteicās treneris. "Tāpat mēs zaudējām koncentrēšanos un tik spēcīga komanda kā Ufa par to mūs sodīja. Kopumā spēle bija laba un, ja turpināsim rādīt saturīgu sniegumu, tad izcīnīsim uzvaras."

Tikmēr "Salavat Julajev" galvenais treneris Veners Safins uzteica savu spēlētāju cīņassparu.

"Vēlos pateikties spēlētājiem par parādīto pašatdevi, jo mēs atspēlējāmies no divu vārtu deficīta. Mēs nenolaidām rokas un nospēlējām spēli līdz galam," teica Safins. "Savukārt "Dinamo" spēlē labi organizētu hokeju, un viņiem ir savs spēles rokraksts. Rīdzinieki nospēlēja labi, kaut arī zaudēja."

Nākamo spēli Rīgas "Dinamo" aizvadīs trešdien, kad savā laukumā tiksies ar Kazaņas "Ak Bars" komandu.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 43 punktiem 30 mačos joprojām saglabāja astoto vietu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!