Foto: F64

Kakla skriemeļu savainojuma dēļ vismaz divas nedēļas nevarēs spēlēt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" un Latvijas izlases aizsargs Arvīds Reķis, informē "Dinamo".

Savainojumu aizsargs guva spēlējot Latvijas izlases sastāvā Soču olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā Rīgā, kurā Latvijas valstsvienība uzvarēja un nopelnīja ceļazīmi uz Sočiem.

Reķis savainojumu guva kādā spēles epizodē jau pirmajā Olimpiskās kvalifikācijas turnīra spēlē pret Lielbritāniju (6:2), kad pēc pretinieka spēka paņēmiena sāpīgi ar galvu atsitās pret apmali. Neskatoties uz savainojumu, hokejists devās laukumā arī pārējās divās turnīra spēlēs pret Kazahstānu (3:2) un Franciju (2:3). Trešdien pēc padziļinātas medicīniskās izmeklēšanas Reķim ir konstatēts kakla skriemeļu savainojums, kura sadziedēšanai būs nepieciešamas vismaz divas nedēļas.

34 gadus vecais Reķis šajā sezonā "Dinamo" sastāvā KHL regulārajā čempionātā ir piedalījies 39 spēlēs, kurās ir guvis vienus vārtus un atdevis četras rezultatīvas piespēles, nopelnījis 22 soda minūtes un lietderības koeficentu "-2", vidēji laukumā pavadot 18:19 minūtes.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!