Foto: F64

Latvijas klubam Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Cerības kausa finālā nevarēs palīdzēt pieredzējušais aizsargs Arvīds Reķis, vēsta komandas oficiālā mājaslapa internetā.

Cerības kausa pusfināla izšķirošajā spēle pret Minskas "Dinamo", kurā rīdzinieki svinēja uzvaru 1:0, Reķis lauza labās rokas pirkstu un šajā sezonā komandai viņš vairs nevarēs palīdzēt.

Mača pirmajā trešdaļā viņam ripa neveiksmīgi trāpīja pa roku, un hokejists spēli nevarēja pabeigt. Otrdien pēc padziļinātas medicīniskās izmeklēšanas Reķim ir konstatēts labās rokas pirksta lūzums.

34 gadus vecais Reķis šajā sezonā "Dinamo" sastāvā KHL regulārajā čempionātā ir piedalījies 39 spēlēs, kurās ir guva vienu vārtus un izdarīja četras rezultatīvas piespēles, nopelnījis 22 soda minūtes un lietderības koeficentu -2, vidēji laukumā pavadot 18:19 minūtes. Savukārt KHL Cerības kausa izcīņā Rīgas kluba sastāvā viņš ir piedalījies trīs spēlēs, kurās guva divus vārtus un nopelnīja lietderības koeficentu +5, vidēji laukumā pavadot 11:51 minūtes.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" Cerības kausa finālā tiksies ar Habarovskas "Amur".

Pirmās divas KHL Cerības kausa fināla spēles notikts Rīgā piektdien un sestdien, bet nākamie divi mači norisināsies Habarovskā otrdien un trešdien.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!