Foto: LETA
Pēc ielidošanas Rīgā pozitīvi Covid-19 testi bijuši septiņiem Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Ņižņekamskas "Ņeftehmik" spēlētājiem, vēsta KHL.

Ņemot vērā notikušo piektdien paredzētā spēle "Arēnā Rīga" starp Rīgas "Dinamo" un "Ņeftehimik" nenotiks. KHL par spēles jauno iespējamo spēles datumu informēs atsevišķi.

"Ņeftehimik" hokejisti ceturtdien ieradās Rīgā uz spēli pret vietējo "Dinamo". Kā paredz sanitārais protokols, visai komandai tika veikti Covid-19 testi, un septiņiem hokejistiem tie bija pozitīvi. Krievijas komanda tagad dosies uz Sanktpēterburgu, kur tiks veiktas papildus pārbaudes. Pēc šo pārbaužu rezultātu saņemšanas tiks domāts par komandas tālāko dalību turpmākajās spēlēs.

Augusta beigās Ņižņekamskas komandā jau tika atklāti vairāki Covid-19 gadījumi, tāpēc komanda nespēlē šobrīd labākajā sastāvā.

Šis ir pirmais gadījums KHL jaunajā sezonā, kad Covid-19 dēļ atceļ spēli. Rīgas "Dinamo" šī ir jau trešā spēle, kuru ietekmē Covid-19, jo divos mačos nācās mainīt tiesnešus brigādi un spēles tiesāja vietējie soģi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!