Foto: F64
Rīgas "Dinamo" ceturtdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā noslēdza savu 2019. gada pirmo izbraukumu, ar rezultātu 2:3 (2:2, 0:0, 0:0, 0:1 piekāpjoties Ufas "Salavat Julajev".

Pamatlaikā rezultatīva bija tikai pirmā trešdaļa. Devītajā minūtē Linuss Ulmarks izvirzīja vadībā Ufas komandu, bet nepilnas trīs minūtes vēlāk Vladimirs Tkačovs dubultoja savas komandas pārsvaru. Pāris minūtes vēlāk Lauris Dārziņš un Mārtiņš Dzierkals 17 sekunžu laikā rezultātu izlīdzināja. Pēc tam rīdziniekiem vajadzēja spēlēt no aizsardzības, taču ik pa laikam izdevās labas vārtu gūšanas iespējas.

Cīņa nonāca līdz pagarinājumam, kurā aktīvāki bija "Dinamo" spēlētāji, bet tad pēc Vladimira Tkačova lieliskas piespēles Antons Burdasovs specīgi un precīzi meta ripu Timura Biļalova sargātajos vārtos, izraujot "Salavat Julajev" uzvaru.

Biļalovs atvairīja 28 no 31 pretinieku metiena, bet rīdzinieki pretinieku vārtus apdraudēja 19 reizes.

Rīgas "Dinamo" ar 46 punktiem 47 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem devīto vietu, kamēr "Salavat Julajev" ar 58 punktiem 48 mačos ir sestajā vietā Austrumos.

Piedāvājam spēles teksta tiešraidi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!