Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Rīgas "Dinamo" aizsargs Džordans Marejs pēc smagā zaudējuma pret Maskavas "Dinamo" komandu atzina, ka vienībai mazāk jāpārkāpj noteikumi, ziņots Rīgas kluba mājaslapā.

Jau ziņots, ka rīdzinieki ceturtdien ar rezultātu 1:6 (0:2, 1:1, 0:3) izbraukumā atzina Maskavas "Dinamo" pārākumu. Komanda jau pēc 11 aizvadītām minūtēm divu nevajadzīgu kļūdu dēļ bija nonākusi zaudētājos ar rezultātu 0:2.

"Nebijām gatavi spēlei jau ar pirmajām sekundēm," Rīgas "Dinamo" mājaslapā citēts Marejs. "Kad spēlē pret tik spēcīgu komandu, šāds spēles sākums nav pieļaujams. Jo vēlāk jau kaut ko glābt ir ļoti sarežģīti."

Spēles uzvarētājs pilnībā tika noteikts trešās trešdaļas ievadā, kad Marejs un Gļebs Zirjanovs atstāja vienību trijatā. Maskavas komandai lielais skaitliskais vairākums ļāva gūt divus vārtus un panākt rezultātu 1:5.

Tieši Marejs nopelnīja astoņas no 16 rīdzinieku soda minūtēm. Hokejists divreiz noteikumus pārkāpa ārpus savas aizsardzības zonas, bet vienreiz tika noraidīts, Rīgas vienībai spēlējot vairākumā.

"Mēs daudz pārkāpām noteikumus. Pats noraidījos četras reizes. Visiem tiesneša lēmumiem gan es negribētu piekrist. Tiesneša lēmumu, protams, mainīt nevar. Pašiem jāspēlē gudrāk un apdomīgāk," atzīst Kanādas hokejists.

"Nedrīkst maču iesākt tā, kā to darījām šodien. Jābūt gataviem cīnīties jau ar pirmo spēles sekundi, tad varam spēlēt ar jebkuru. Jābūt gataviem un jātic saviem spēkiem," domu noslēdz aizsargs, kuram šī bija septītā spēle Rīgas komandas rindās.

Nākamo maču Rīgas "Dinamo" aizvadīs sestdien, izbraukumā spēkojoties ar Jaroslavļas "Lokomotiv" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!