Foto: F64

Rīgas "Dinamo" hokejisti Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta otrajā spēlē parādīja labu sniegumu, tomēr izšķirošajos brīžos paveicās pretiniekam, uzskata Latvijas kluba aizsargs Viljams Rens.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" izbraukuma sērijas otrajā mačā ar 1:2 piekāpās Novosibirskas "Sibirj", piedzīvojot otro zaudējumu sezonā.

"Mēs šodien spēlējām labi. Ir ļoti žēl, ka labais sniegums nedod punktus. Mēs tiešām smagi strādājām, izdarījām metienus pa viņu vārtiem, bet šoreiz paveicās pretiniekam," Rīgas "Dinamo" mājaslapā citēts Rens. "

Rens aizvadīja pirmos spēli Rīgas "Dinamo" sastāvā, jo viņš pirms tam ārstēja savainojumu. Viņš laukumā esot juties labi: "Pats jutos ļoti labi. Nebiju aizvadījis pilnu maču jau gandrīz sešus mēnešus. Protams, varbūt nedaudz ir jūtama trauma, bet tā noteikti nav būtiska problēma. Varu teikt, ka esmu pilnībā vesels un gatavs spēlēt. Domāju, aizvadīju labu maču. Protams, prieks par to nav, jo neguvām punktus."

Rīdzinieki sestdien aizvadīs izbraukuma spēli pret Astanas "Baris, bet pirmdien būs jāmērojas spēkiem ar Hantimansijskas "Jugra".

"Mums izbraukumā ir vēl divi mači. Sezonas sākums nav viegls, bet ir jātiek pie punktiem. Ir jāturpina rādīt tādu sniegumu, jo maču aizvadījām labi. Jāpaņem pozitīvais un jāturpina strādāt. Nevajag nokārt galvu"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!