Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" aizsargs Karls Stolerijs neslēpa, ka nav apmierināts ar rezultātu mačā pret Minskas "Dinamo".

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" ar rezultātu 1:2 pagarinājumā piekāpās Minskas "Dinamo". Tādējādi Rīgas "Dinamo" jau ceturtajā spēlē pēc kārtas tika pie punktiem.

"Šī nebija tā aizraujošākā spēle. Abas komandas pārkāpa noteikumus. Diemžēl, bet savas iespējas mēs realizēt nespējām, kad tas bija vajadzīgs," Rīgas "Dinamo" mājaslapā citēts Stolerija teiktais.

"Punktus vēlamies katrā spēlē, kas, protams, ir labi. Esam vīlušies, kad nespējam parādīt to sniegumu, kāds ir iecerēts. Esam vīlušies, kad nespējam izpildīt treneru uzstādījumus. Šodien noteikti neaizvadījām labu spēli, tāpēc ar rezultātu nevaram būt apmierināti," viņš turpināja.

Rīgas "Dinamo" nākamās trīs spēles aizvadīs izbraukumā, tiekoties ar Sanktpēterburgas SKA, Maskavas "Dinamo" un Jaroslavļas "Lokomotiv".

"Izbraukums nebūs viegls," apzinās Stolerijs. "SKA izcīna ļoti daudz uzvaras. Mājās ar viņiem labi pacīkstējāmies, tagad pienācis laiks darīt visu iespējamo, lai parādītu labu sniegumu Sanktpēterburgā. Pret tik spēcīgām komandām vienmēr centies sevi parādīt no labākās puses."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!