Foto: DELFI

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā trešdien, 18.februārī, Rīgas "Dinamo" divreiz varēja zaudēt cerības uz iekļūšanu "play off", taču apbrīnojami izglābās un turpina cīņu par vietu Gagarina kausā.

Rīdzinieki kārtējā mačā viesos pēdējā minūtē ar 4:3 pieveica Bratislavas "Slovan", saglabājot nelielas teorētiskas izredzes uz iekļūšanu izslēgšanas spēlēs.

Jau mača gaitā "Dinamo" varēja zaudēt cerības, taču Rietumu konferencē astotās vietas pašreizējie īpašnieki "Soči" nenosargāja pārsvaru un piekāpās "Torpedo". Tas rīdziniekiem deva cerības, bet "Dinamo" vajadzēja vēl pamatlaikā uzvarēt "Slovan". Cīņas gaitā rīdzinieki nenosargāja divu vārtu pārsvaru, un 11 minūtes pirms pamatlaika beigām "Slovan" izlīdzināja rezultātu 3:3. Saspringtā mača galotnē veiksme uzsmaidīja "Dinamo", un pēc Čārlza Genoveja metiena ripa trāpīja pa "Slovan" spēlētāja nūju, rikošetā ielidojot vārtos.

Vēl "Dinamo" labā spēlē vārtus guva Lauris Dārziņš, kurš realizēja "bullīti", kā arī Miks Indrašis un Gints Meija.

Lai Rīgas "Dinamo" iekļūtu "play off", Latvijas klubam atlikušajās trijās spēlēs jāuzvar pamatlaikā, kā arī jācer, ka nevienu punktu negūs "Soči", bet nākamie pretendenti uz astoto vietu Rietumu konferencē "Atlant" un "Severstaļ" negūs vairāk par četriem punktiem.

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!