Foto: LETA
Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā turpināja rekordgaro zaudējumu sēriju, ar 1:2 (0:1, 0:0, 1:1) piekāpjoties Artūra Kuldas pārstāvētajai Pekinas "Kuņluņ Red Star" komandai.

Rīdziniekiem šīs bija 11. zaudējums pēc kārtas, bet šosezon nevienā no mājās aizvadītajām spēlēm Rīgas "Dinamo" nav spējuši gūt vairāk par vieniem vārtiem.

Rīgas "Dinamo" šajā mačā pirmajā trešdaļā pēc Miķeļa Rēdliha rupjas kļūdas nonāca iedzinējos, kad Vojteks Voļskis izgāja pret vārtsargu un izpildīja precīzu metienu. Pēcāk trešajā trešdaļā, spēlējot četri pret četri, Mareks Daloga izdarīja spēcīgu un rezultatīvu metienu, dubultojot pārsvaru.

Tomēr Rīgas "Dinamo" izdevās vienus vārtus atgūt, kad trīs minūtes pirms trešdaļas beigām Ņikita Jevpalovs precīzi meta pēc Krišjāņa Rēdliha piespēles. Jau pirms tam vairākumā rīdzinieki pret sesto laukuma spēlētāju bija nomainījuši vārtsargu Džastinu Pītersu, kurš nepaspēja atgriezties laukumā arī "gola" brīdī. Arī pēdējās minūtēs Pīterss vēlreiz devās mainīties, tomēr atspēlēties "Dinamo" neizdevās.

"Dinamo" vārtsargs Džastins Pīterss šajā mačā atvairīja 15 no 17 pretinieku metieniem, savukārt "Dinamo" izdarīja 21 metienu pa vārtiem.

Portāls "Delfi" piedāvāja mača teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!