Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta pēdējās mājas spēļu sērijas pirmajā mačā šodien uzņem Mitišču "Atlant" komandu.

Mačs "Arēnā Rīga" sāksies plkst.17, un to tiešraidē būs iespējams vērot Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanālā.

Šī abām komandām būs otrā tikšanās reize šosezon. Pirmajā septembrī "Atlant" izcīnīja uzvaru savā laukumā ar 4:3.

Jau ziņots, ka šonedēļ Rīgas "Dinamo" aizvadīja ar regulārās sezonas pēdējo izbraukuma spēļu sēriju, kad ar 1:2 aizraujošā cīņā zaudēja Rietumu konferences līdervienībai Sanktpēterburgas SKA, bet vēlāk ar 2:1 uzvarēja Maskavas "Spartak" vienību, tādējādi nodrošinot vietu Gagarina kausa izcīņas turnīrā.

Latvijas kluba iepriekšējā mačā vēl vienā savainojumā iedzīvojās uzbrucējs Andris Džeriņš. Viņa vietā uz komandu izsaukts Māris Bičevskis, kurš iepriekš tika nosūtīts uz Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) A divīzijas komandu "Rīga", lai palīdzētu tai cīņā par vietu izslēgšanas turnīrā.

"Rīgas" komandai joprojām palīdz Ainārs Podziņš.

Atlikušajās regulārā čempionāta spēlēs "Dinamo" nākamnedēļ tiksies ar Novosibirskas "Sibirj, Novokuzņeckas "Metallurg" un Habarovskas "Amur" vienībām.

KHL Rietumu konferences kopvērtējuma tabulā "Dinamo" ar 71 punktu 50 spēlēs ieņem septīto vietu, par trim punktiem apsteidzot Maskavas CSKA komandu, kas aizvadījusi par vienu spēli vairāk, un par par jau neaizsniedzamiem 13 punktiem esot priekšā devītajā vietā esošajai "Spartak" vienībai.

Savukārt no sestajā pozīcijā esošās Čerepovecas "Severstaļ" komandas Rīgas "Dinamo" atpaliek par astoņiem punktiem.

"Atlant" ar 81 punktu 50 mačos šajā pašā konferencē ieņem piekto vietu.

Regulārajā čempionātā katra vienība aizvadīs pa 54 mačiem, astoņām labākajām iekļūstot Gagarina kausā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!