Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" četru izbraukuma spēļu sērijas pēdējā mačā šodien tiekas ar Ņižņekamskas "Ņeftehimik" komandu.

Mačs sāksies plkst.16 pēc Latvijas laika, un to tiešraidē būs iespējams vērot Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanālā.

Tāpat kā iepriekšējās divās spēlēs, šajā mačā no Rīgas "Dinamo" hokejistiem laukumā nevarēs doties Ģirts Ankipāns un Aleksandrs Ņiživijs.

Pagājušajā sezonā abas komandas savā starpā tikās divas reizes, katrā no mačiem uzvarot mājiniekiem. Pirms šīs sezonas augustā "Ņeftehimik" spēkojās ar "Dinamo" Rīgā notikušā tradicionālā "Latvijas Dzelzceļa" kausa turnīra ietvaros, viesiem izcīnot uzvaru ar 3:2.

Šīs izbraukuma sērijas pirmajā mačā Rīgas "Dinamo" pagājušajā piektdienā ar rezultātu 5:3 pieveica Slovākijas komandu Popradas "Lev", bet svētdien Latvijas klubs ar 5:2 pieveica Maskavas "Dinamo" komandu, kuru trenē Latvijas speciālisti Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš. Savukārt sērijas trešais mačs notika ceturtdien, kad Latvijas vienība ar rezultātu 2:3 garā pēcspēles metienu sērijā zaudēja Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komandai.

Savukārt "Ņeftehimik" komanda pēdējās piecās spēlēs izcīnījusi divas uzvaras.

Šī izbraukuma sērija bija sadalījusies divās daļās, jo 25.oktobrī Rīgas "Dinamo" komandai izbraukumā bija plānots spēkoties ar Jaroslavļas "Lokomotiv" komandu, kas šosezon KHL čempionātā tomēr nepiedalās.

Turpinājumā sešas spēles pēc kārtas Rīgas "Dinamo" aizvadīs savā laukumā - sākot ar pirmdienu katru otro dienu Latvijas klubs spēkosies ar šobrīd savainotā Latvijas vārtsarga Edgara Masaļska pārstāvēto Hantimansijskas "Jugra" komandu, Magņitogorskas "Metallurg", Omskas "Avangard" un Čerepovecas "Severstaļ" vienībām. Pēc tam sāksies novembra starptautisko spēļu pārtraukums, bet turpmākos divus mačus Rīgas "Dinamo" atkal aizvadīs savā laukumā, kad 16.novembrī uzņems Sanktpēterburgas SKA, bet 20.novembrī tiksies ar Maskavas "Spartak".

Zīmīgi, ka 2.novembrī paredzētā spēle ar Magņitogorskas "Metallurg" komandu tiks aizvadīta Liepājā.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 21 punktu 17 mačos ieņem devīto vietu, bet "Ņeftehimik" ar 20 punktiem 16 cīņās atrodas priekšpēdējā, 11.pozīcijā Austrumu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!