Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubam Rīgas "Dinamo" nākamajās divās izbraukuma spēlēs būs jāiztiek bez uzbrucēja Koltona Gilīsa, vēsta kluba mājaslapa internetā.

Gilīss izbraukuma mačā pret Podoļskas "Vitjazj" komandu guva savainojumu un atgriezās Rīgā, taču viņam vēl nav izdevies izveseļoties. Arī nākamajās divās izbraukuma spēlēs pret Ņižņijnovgorodas "Torpedo" un Čerepovecas "Severstaļ" viņš nevarēs spēlēt. Savainojumu dēļ mājās paliks arī vārtsargs Antons Naumovs un uzbrucējs Georgs Golovkovs.

Šajā izbraukumā līdzi nedosies aizsargs Uvis Balinskis un uzbrucējs Nikolajs Jeļisejevs, kuri nosūtīti uz fārmklubu HK "Liepāja". Aizsargs Kristaps Zīle un uzbrucējs Emīls Ģēģeris 10. oktobrī vēl aizvadīs spēli HK "Rīga" sastāvā un komandai pievienosies jau Ņižņijnovgorodā.

Rīgas "Dinamo" galvenā trenera vietas izpildītāja Ģirta Ankipāna un viņa palīgu rīcībā šajā izbraukumā būs šādi hokejisti: vārtsargi - Jānis Kalniņš un Mants Armalis; aizsargi Nerijus Ališausks, Guntis Galviņš, Aleksandrs Jerofejevs, Georgijs Pujacs, Krišjānis Rēdlihs, Ansi Salmela, Karls Stolerijs, Kristaps Zīle un Viljams Rens; uzbrucēji Oskars Batņa, Māris Bičevskis, Emīls Ģēģeris, Miks Indrašis, Ņikita Jevpalovs, Denijs Kristo, Edgars Kulda, Roberts Lipsbergs, Brendons Makmilans, Gints Meija, Vitālijs Pavlovs, Frenks Razgals, Miķelis Rēdlihs, Gunārs Skvorcovs un Nikolajs Žerdevs.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" sestdien beidzot pārtrauca zaudējumu sēriju, kas bija ieilgusi 14 spēles. 11. oktobrī "Dinamo" tiksies ar Kaspara Daugaviņa pārstāvēto un Pētera Skudras trenēto "Torpedo", bet 13. oktobrī – ar "Severstaļ". Šiem mačiem sekos spēles "Arēnā Rīgā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!