Foto: F64

Tiek atceltas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" tuvākās mājas spēles, jo komandā atkal ir atklāta Covid-19 saslimšana.

Sakarā ar jauniem inficēšanās gadījumiem, komanda nevarēs aizvadīt tuvākās KHL regulārā čempionāta spēles, jo komandai ir jāievēro karantīnas režīms. Šī iemesla dēļ 17. un 19. oktobrī paredzētās mājas spēles pret "Vitjaz" un "Metallurg" komandām šajos datumos nenotiks, teikts kluba paziņojumā.

Šobrīd karantīnā atrodas gan "Dinamo" jauniešu komanda "HK RĪGA", kas spēlē MHL čempionātā, gan fārmklubs "HK ZEMGALE/LLU", kas spēlē OHL Latvijas čempionātā, līdz ar to nav iespējams nokomplektēt sastāvu, lai varētu piedalīties KHL čempionāta spēlēs.

Informācija biļešu īpašniekiem, par biļešu maiņas vai atgriešanas iespējām, tiks izsūtīta personīgi, ziņo klubs.

Kā ziņots, portāla "Sportacentrs.com" rīcībā esošā informācija liecināja, ka "Dinamo" komandas dalībniekiem bijušas pozitīvas Covid-19 analīzes. Savukārt Slimību profilakses un kontroles centra sestdien publiskotie jaunākie dati liecina, ka 13 inficētie atgriezušies no Baltkrievijas, kur nesen tieši viesojās "Dinamo" hokeja komanda.

Tādējādi nenotiks sestdien paredzētā spēle pret Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Podoļskas "Vityaz" un pirmdienas duelis pret Magņitogorskas "Metallurg".

Pašlaik pašizolācijā atrodas arī junioru komanda HK "Rīga", liecina "Sportacentrs.com" rīcībā esošā informācija. Junioru komandā pēc izbraukuma uz Vladivostoku bija saslimšanas. Iepriekš no šīs komandas tika aizlienēti seši hokejisti, lai "Dinamo" varētu doties laukumā.

Šī ir otrā reize sezonā, kad Rīgas "Dinamo" rindās konstatētas saslimšanas ar Covid-19.

Rīgas "Dinamo" ar septiņiem punktiem 13 spēlēs ieņem pēdējo vietu starp 11 Rietumu konferences komandām, visā līgā apsteidzot tikai Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!